Rehabilitation and increase of a dwelling in Hospitalet del LlobregatTE022TE033TE05TE04TE06

Rehabilitation and increase of a dwelling in Hospitalet del Llobregat

This rehabilitation of a single dwelling has improved the façade, allowing an access on one side to obtain the living room as big as possible. The spirit of the rehabilitation was to keep the historical features of the building but modernizing the look and the interiors. Three big frames were placed on the existing holes to hide the registers for installations, to illuminate the underground level, and to generate the staircase for the entrance.

In addition to the refurbishment, the team of Hostench Architects planned another level above the ground floor to settle the bedrooms and bathroom area. The total surface has been established in 120m2 in three levels.

Client: Private

Date of completion: 2018

Place: L’Hospitalet de Llobregat