Dwelling refurbishment in Barcelonatuc02tuc03tuc06tuc04tuc05

Dwelling refurbishment in Barcelona

“A house is more a home by being a work of art.” Based on this statement by Frank Lloyd Wright, we designed a completely new dwelling taking care of all the details to fulfill the client’s desires.

The pavement from the entrance was designed as a homage to the kinetic artist Cruz-Diez and to make a transition area in a long apartment. The lamp of the dining room combines with the teal and golden paper of the wall. The kitchen develops in two stages, the breakfast table with soft acacia wood and the cooking space, with its exact stainless steel top and the petrol color for the units. The main bathroom also is a game of contrasts between the wooden top and the white units, the bathtub and shower. Blue and white tiles visually join all the pieces together.

Client: Private

Finishing date: 2019